Menu

BCAA 4:1:1 instant

6.600 Ft   Készleten  
Ár hűségpontokban: 1890

Termékünk  minőségi elágazó esszenciális aminosavakkal van tele / aminosavak – leucin, izoleucin, valin / ,megakadályozza az izomszövet lebomlását az edzés  során, és fenntartja a katabolizmus megelőzéséhez szükséges glikogén tárolását.Használatuk során felépítik az izomszövetet és a legtöbb segítséget nyujtják egy kemény edzés előtt és után vagy fogyókúra alatt  , amikor a szervezet leghamarabb elveszíti az izomzatot.                     

 

Menyiség

A BCAA 4:1:1 termék minőségi elágazó esszenciális savakkal van ellátva, amelyek  megakadályozzák az izomzat romlását az edzés során, és fentartják a katabolizmus megelőzéséhez szükséges glikogén szintet. Használatával segíti az izomszövet növelését, de leghatékonyabb  a intenzív edzés előtt és utána amikor a szervezett hajlamos a izomtömeg vesztésre. A BCAA fő előnye 4:1:1 arányban az izomnövekedés növelése, és nem csak a testépítők részére hanem az általános egészség megtartásához. A BCAA az izomépítés folyamatában a legfontosabb. A megfelelő arány, az adagolás és a használat növeli az energiát, csökkenti a fáradtságot az edzés során, és ez által nem kerül sor az izomerő és kitartás csökkenésére hanem az elenkezőjé következik be.

Összetétel (green apple): L-Leucin, L-Valin, L-Izoleucin 4:1:1 arányban, citromsav (E330), almasav (E296), zöld alma aroma, édesítőszerek: szukralóz (E955).

Összetétel (orange): L-Leucin, L-Valin, L-Izoleucin 4:1:1 arányban, citromsav (E330), almasav (E296), narancs aroma, édesítőszerek: szukralóz (E955).

Összetétel (lime/lemon): L-Leucin, L-Valin, L-Izoleucin 4:1:1 arányban, citromsav (E330), almasav (E296), lime aroma, citrom aroma, édesítőszerek: szukralóz (E955).

Összetétel (grapefruit): L-Leucin, L-Valin, L-Izoleucin 4:1:1 arányban, citromsav (E330), almasav (E296), grapefruit aroma, édesítőszerek: szukralóz (E955).

Összetétel:    

 

 

Adagolás: Tegyen 300 ml vizet, vagy gyümölcslevet egy shakerbe. Ezután rakjon bele 5g terméket, keverje össze és már fogyaszthatja is. A megfelelő eredmény érdekében használja 2-4 alkalommal naponta.

Figyelmeztetés: Nem alkalmas gyerekek és terhes nők számára! Ajánlott napi adagot nem szabad túllépni! A termék nem helyettesíti a változatos étrendet és a kiegyensúlyozott életmódot!

Tárolás: Gyermektől elzárva, száraz, hűvös helyen tartandó 25°C-ig. A termék fogyasztása után a csomagolást alaposan zárjuk le!

Csomagolás: a csomagoláson

NO doping: a termék nem tartalmaz semmiféle tiltott anyagot, ami a Világ Antidoping kódexében található. 

Gyártó: 73nutrition®, s.r.o., Pribinova 3139/95, Zvolen, 96001, Szlovákia. 

       

 

Newsletter

Értesitve légy az újdonságainkról és speciális kedvezményeinkről