Menu

Zákaznícky servis

  • Üzleti infó
  • Üzletszabályzatok
  • Személyes adatok védelme
  • Mennyi a postaköltség? 
  • Fizetési lehetőségek
  • FAQ

Üzletszabályzatok

I. Általános rendelkezések és fogalom meghatározások

1. Általános szerződési feltételek (továbbiakban csak feltételek) érvényesek az üzleti kapcsolatra, a vásárló és a cég között: 

73nutrition, s.r.o.
Pribinova 3139/95
960 01 Zvolen
Slovenská republika

Zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Banská Bystrica, Oddiel: Sro, Vložka č.: 27002/S

IČO: 47360488
DIČ: 2023833735
IČ DPH: SK2023833735

lezárva az internetes oldal által www.stillmass.hu (továbbiakban csak üzlet).
A vevő az a természetes vagy jogi személy, aki saját felelősségére elküldte a kitöltött elektronikus megrendelést.
Az elektronikus megrendelés azt jelenti, hogy az elküldött megrendelés tartalmazza az összes információt a vevőről, a megrendelt termékeket, amelyeket kiválasztott és a rendelés teljes összegét.
Az általános üzleti szabályzatok meghatározzák az eladó és a vevő jogait és kötelezettségeit, amelyek elválaszthatatlan részét képezik az adásvételi szerződésnek.


II.    Rendelés, szerződés megkötése és a szerződés visszavonása

Az elektronikus megrendelés érvényességének a feltétele, hogy az összes adat pontosan ki legyen töltve a megrendelési lapon.
Az összes beérkezett elektronikus megrendelés egy adásvételi szerződés és ez mindkét félre nézve kötelező.
Az eladónak joga van megkérni a vevőt, hogy engedélyezze a megrendelést megbízható módon pl. telefonon vagy írásban. Abban az esetben, ha a vevő fél elutasítja, az eladó automatikusan érvénytelennek tekinti a megrendelést.
Az eladó akkor elfogadja a javaslatot a szerződésre a vevő felöl, amikor a vevőnek átadja a megrendelt terméket.
Az eladónak joga van előre kérni a fizetendő összeget 48 000Ft feletti összeg esetében.
A vevőnek joga van 24 órán belül törölni a megrendelését. (24 óra eltelte utána az eladó elkezdi intézni a megrendelést).
Az adásvételi szerződés megkötésének a feltétele a megrendelt termék átvétele. A vevőnek joga van 3 napig a szerződést megbontani, a szerződés megkötése után a §12 számú törvény 102/2014 Z.z alapján. A szerződés megbontása után a vevő köteles az eladónak visszaadni a megrendelt terméket és annak csomagolását.
A vevő köteles átvenni a visszaadott terméket és visszaadnia pénzt, amely csökkentett azokkal a költségekkel, amelyek a termék visszajuttatásával kapcsolódnak. Az eladó visszaadja a pénzt a vevőnek közös megegyezés alapján, amely történhet banki átutalással vagy személyesen.


III. Szállítási feltételek és időpontok

A szerződés teljesítésének a helyét az a lakóhely (tartózkodási hely) vagy a vállalat helye jelenti, amely a vásárlónak fel van tüntetve a megrendelési lapon. A megrendelt termékek a Express One társaság közreműködésével lesznek teljesítve.
A csomag szállítása a vásárlónak való átadással van megvalósítva vagy más esetben a Express One csomagküldő társaság által van kiszállítva.
A szállítás ideje megközelítőleg 1-3 munkanap.
Az Ön csomagküldeménye a Express One csomagküldő társaság által lesz elküldve. A kézebesítés napján a Express One futára hívni fogja Önt az Ön által megadott telefonszámon. A Express One futár csak munkanapokon szállítja ki a csomagküldeményeket reggel 8:00 és este 17:00 között.
Ha Ön a csomagját a legközelebb Önhöz eső depóban szeretné felvenni személyesen, akkor a megjegyzésben oda kell írni, hogy személyes átvétel valamint a depó helye és címe. Csomagja 5 napig lesz ott a depóban a megrendelés dátumától számítva. Ha nem veszi át a csomagot, akkor a csomag visszkerül a vállalathoz. Express One Ügyfélszolgálatunk telefonszáma: ... (Hétfő - Péntek: 09:00 - 17:00 óra), depó helye és címe és hogy hol szándékozik átvenni a csoamgot.
Hogyan kell eljárni, ha az Ön csomagja nem érkezett meg 3 munkanapon belül? 
Ebben az esetben ellenőrizze a kapott SMS-t, amit a futáról kapott, ebben megtalálja a csomagja számát, ami alapján a Express One bejegyzi az Ön csomagját. Ezt követően kérem keressen meg minket. Express One Ügyfélszolgálatunk telefonszáma: +36 1 877 7400 (Hétfő - Péntek: 09:00 - 17:00 óra). Az ügyfélszolgálati munkatársnak diktálja le az Ön csomagja számát és ott megtudja hol található jelenleg az Ön csomagja és mikor lesz kiszállítva.
A termék tulajdonjoga akkor száll át a vevőre, amikor az a rendelés teljes összegét téríti az eladó számára.
Az eladó a vevőnek a lehető legrövidebb időn belül teljesíti a megrendelést (a termék 3 napon belül el van küldve az elektronikus szerződés feldolgozása után).
A megrendelt termék az eladó oldalán látható csomagolásban van teljesítve és átadva.


IV.    Vételár és fizetés

A vételár érvényes legkésőbb az átvétel időpontjáig (utánvétellel vagy futárszolgálattal). Abban az esetben, ha a vevő a banki előreutalás opciót választja, az eladó felszólítja a vevőt a pénzösszeg átutalására, majd ezt követően az eladó teljesíti a megrendelést.
Az eladónak joga van kérni a vevőtől a pénzösszeg előreutalását a II. pont 5. számú bejegyzésben taglaltak alapján.
Ha a vevő nem teljesíti a pénzösszeg előreutalását, abban az esetben az eladó a megrendelést 5 nap után érvénytelennek tekinti.


V. Garancia és reklamáció

Az eladó a vevőnek a termékkel együtt átadja a hozzá tartozó iratokat, amelyek a termékhez tartoznak.
Az eladó az eladott termékre minimum 6 hónapos garanciát vállal, akkor, ha a terméken ez nincs másképp. A szállítólevél egyben a garancia levél is.
Az eladó garanciát vállal a termék sérülése esetében, amik a garancia időtartama alatt keletkeztek. Ezek a következők lehetnek: a termék megsérülése a szállítás közben, funkciós hiba, termék megsérülése gyártás és csomagolás közben.
A garancia nem vonatkozik azokra a sérülésekre, amelyek a felhasználói kézikönyvben ellentétesek. Ilyenek a szakszerűtlen kezelés, elhelyezés és használat, elektrosztatikus kisülés. A garancia továbbá nem vonatkozik azokra a sérülésekre, amelyeket természeti katasztrófák, természeti csapások, erőszakos sérülések, időjárási viszonyok vagy szélsőséges és szokatlan körülmények okoztak.
A garancia megszűnik abban az esetben, ha a termék sérülését egy olyan ember okozta, aki nem volt felhatalmazva a termék eladására és gyártására.


VI.    Postaköltség és csomagolás

Express One futárszolgálat:
25.000 Ft feletti össszeg rendelése estén a szállítás INGYENES
25.000 Ft-ig a szállítás 1400 Ft
330 Ft - utánvételi díj

Figyelmeztetés az előre fizetési lehetőségnél a rendelés napjától az 5 nap után nembeérkezett utalás rendelését töröljük !


VII. Záró rendelkezések

Ezek a rendelkezések érvényesek az eladó internetes oldalára azon a napon, amikor a vevő elküldi az elektronikus megrendelését. Kivétel ez alól, amikor a két fél máshogy egyezett meg.
Az elektronikus megrendelés elküldése után a vevő feltétel nélkül elfogadja az Általános Szerződési Feltételeket és a panasztételi szabályzatot, azon a napon, amikor a megrendelést elküldte.
A vevő és az eladó között, akik nem jogosultak az Általános Szerződési Feltételekben felsorolt pontok alapján az adásvételre, azok a Kereskedelmi Törvénykönyv alapján járnak el.
Abban az esetben, ha két fél között vita alakul ki és a két fél nem tud megállapodni, az illetékes bíróság fog eljárni ez ügyben.

Newsletter

Értesitve légy az újdonságainkról és speciális kedvezményeinkről